Menu

De pizza’s en barbecue kunnen zowel gecombineerd als los van elkaar besteld worden. Alles is in overleg mogelijk, dus schroom niet om te vragen naar andere opties.

Prijzen zijn afhankelijk van het aantal personen en zijn op aanvraag verkrijgbaar, de prijzen zijn inclusief borden/bestek/servetten, werkuren, BTW en reiskosten.

Barbecuegerechten

* Al het vlees is biologisch en in overleg zijn er heel veel gerechten mogelijk, zowel vegetarisch als met vis.

Salades

Er zijn verschillende salades mogelijk. Onder mogelijkheden bestaat zoal een rucola salade met tomaat, mozzarella, rode ui, olijfolie en balsamicoazijn. Of een rijstsalade met arborio rijst, tomaatjes, paprika, bonen, kaas, peterselie. Ook is versgebakken brood met pesto en kruidenboter mogelijk.

Pizza

De pizza’s worden altijd bereid volgens het traditionele principe van langzaam gistend deeg, Italiaanse tomaten en de beste ingrediënten. Vervolgens worden ze gebakken in een mobiele Valoriani houtoven op een temperatuur tussen de 450 en 500 graden celsius.

De meest populaire pizza’s zijn:

* Naast deze pizza’s zijn er nog vele varianten mogelijk. Ook bij de pizza’s zijn verschillende salades mogelijk en eventueel vers brood uit de houtoven met pesto en kruidenboter.